donderdag 13 september 2012

Ach Allah...

Soera 4:26-28
26. Allah wenst je dingen duidelijk te maken, en je te leiden op de wegen van hen die je vóórgingen en zich tot jullie te keren; Allah is wetend en wijs.
27. En Allah wil zich tot jullie keren, maar zij die hun lusten volgen willen jullie mijlenver verwijderen.
28. Allah wil het jullie gemakkelijk maken, want de mens is (als) zwak gemaakt.
In deze drie verzen worden we op de hoogte gebracht van een aantal jammerlijke mislukkingen van Allah.
 1. Hij wilde de moslims zogenaamd dingen duidelijk maken, maar de Koran is helemaal niet duidelijk. Zonder de Bijbel en aanvullende/concurrerende sprookjes (de hadith) is regelmatig onduidelijk waar de schrijver het over heeft. En dan hebben we het niet eens over de unieke taal van dat boek, die zelfs voor Arabisch geschoolden vele geheimen heeft.
 2. Verder wilde hij de moslims zogenaamd leiden op de wegen van hun voorgangers - dat moeten dan de christenen en joden zijn - maar ook dat is niet gelukt: het instructieboek van de moslims is op talloze plekken in strijd met de Tenach en het Nieuwe Testament, en dat ligt toch echt aan de Koran. 
 3. Allah kan (volgens vers 27) kennelijk niet op tegen de wellustige niet-moslims.
 4. Als de mens zwak gemaakt is, wie valt dat dan te verwijten? Allah toch? En hoe heeft hij het de moslims trouwens gemakkelijk gemaakt, door ze op de centen van anderen te laten teren, zoals het grote voorbeeld Mohammed altijd deed?

1 opmerking:

 1. De Koran is voor humoristen. Aangezien Arabieren, laat staan moslims geen gevoel voor humor hebben, zij zijn als de dood voor Allah, de knecht van Mohammed. Zij zijn zij niet in staat onderscheid te maken tussen fixie en werkelijkheid door de onnoemelijk amateuriastische zichzelf tegensprekende Koran-teksten die dus nooit van Allah afkomstig kunnen zijn. Of Allah moet niet te vertrouwen zijn. Dat zou natuurlijk ook kunnen.

  Maar het is nog erger. Mohammedanen vertrouwen hun eigen verstand niet eens. Een voorbeeld. Allah geeft moslims het advies om in geval van twijfel raad te vragen aan de mensen van het boek tot wie Allah zich eerder heeft gewend: joden en christenen. Aangezien alle moslims een bloedhekel hebben aan dit soort aanbevelingen van Allah - moslims haten joden en in mindere mate christenen - gaan zij niet twijfelen om daarmee hun respect voor hun onwetendheid te rechtvaardigen. De moslim zegt: "Ik twijfel niet." En dat is nu juist wat iedere psycholoog zal onderschrijven als kenmerk van iemdand die niet nadenkt. Want de mens die twijfelt denkt tenminste na. En dat wil Allah nu eenmaal, dat de mens nadenkt en gaat twijfelen. Anders had Allah dit nooit en te nimmer in de Koran laten optekenen.

  In geval van twijfel moet de moslim zich dus niet tot de imam wenden, maar tot de mensen die WEL de boeken van Allah begrijpen: de joden en christenen.

  Zolang moslims blijven volharden in hun leugen dat zij NOOIT twijfelen, zal Allah hen eeuwig vervloeken. En dat nu is precies wat wij heden ten dage om ons heen zien gebeuren, ontredderde moslims die vluchten voor de wraak van Allah.

  BeantwoordenVerwijderen

Op- of aanmerkingen? Plaats ze hier...